Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μονά-ζυγά….


Άναψε ένα τσιγάρο, και άνοιξε τα στόρια κοίταξε, βαρετά έξω από το παράθυρό της, ήταν μια ωραία μέρα ηλιόλουστη, ήπιε μια γουλιά από τον καφέ, που είχε φτιάξει. Ήρθε στο μυαλό, της πάλι ε κεί νος ένιωσε, ένα…γλυκό ρίγος, καιρό τώρα την απασχολούσε, η σκέψη του. Είχε κάνει, τα πά ντα γιανά ξεχάσει αυτή, τη περίεργη ιστορία κι ε κ εί νον, που ήρθε στη ζωή της, από το πουθενά. Όμως μάταια δ ε μπορούσε, με τίποτε. Και σ’ αυτό, έφταιγε κι εκείνος. Δ εν την άφηνε, α υ τός να ξεχάσει αν και του είχε, πεί του είχε δείξει, άπειρες φορές ότι δ ε θέλει να μπεί σε νέες, ερωτικές περιπέτειες ε κε ί νος επέμενε, να της λέει διαρκώς ότι τη θέλει, και να μ η την αφήνει ύσηχη τόσο που κάποτε, τη…θύμωνε αφόρητα με αυτή, τη περίεργη επιμονή του αλλά μετά, το ξέχναγε εντελώς!!!!

Όπως έπινε, τον καφέ της είδε ξαφνικά, το κντό της να αναβοσβήνει το άνοιξε, και είδε ότι…είχε μνμα από’ κείνον!, ΄καλημέρα μωρό μου’!,-για μια στιγμή σκέφτηκε να μ η του πεί, τί πο τε αλλά μετά άφησε αυτή, τη σκέψη κι αποφάσισε να του γράψει, κάτι!! ‘καλημέρα κύριε Τ…, τι κάνετε?’’ε, εκείνος σάστισε μόλις είδε, το μνμα της! αλλά της έγραψε κάτι-‘ε, εμ καλά! π ως κοιμήθηκε, σήμερα η...πριγκιπέσσα μας?. ε, τι θα γίνει, επιτέλους με την αυτού ηψηλότητά της, θα ‘ξεκουνηθεί’ να βγεί μαζί μου, για’ κάνα καφέ?’-κι αυτή, του έγραψε-‘’γκρρρρ’!!!! ε κε ί νος γέλασε, και της έστειλε ένα φιλί!!

Όταν έπαψαν, να….μιλάνε (με sms)! εκείνος ήρθε ξανά, στο μυαλό της θυμήθηκε π ως, τον γνώρισε ε εμ, τον είχε, δεί να κάθεται και να πίνει, (με πολύυ γοητευτικό, τρόπο ομολογουμένως!), το ποτό του στην απέναντι, πλευρά του μπάρ της καφετέριας που πήγαινε. Είχε ό-λα, αυτά που μπορεί να κάνουν μια γυναίκα, να τον θέλει σαν τρελλή. Ωραίο σώμα, ωραίο χαμόγελο, πολύυ γλυκό πρόσωπο στα 40φέυγα του, αν και δ εν ήταν τόσο όμορφος, απέπνεε όμως ένα αέρα έντονης, γοητείας ποτέ δ εν της άρεσαν, οι πολύυ όμορφοι άντρες, (τους απέφευγε, μάλιστα μανιωδώς), έψαχνε πάντα όχι τόσο όμορφους ε, δε ν την ενδιέφερε, τόσο η εμφάνιση όσο το να την κάνει, κάποιος να νιώθει ωραία αυτό!!

Εκείνος την, είχε κοιτάξει πολύυ ερωτικά, τότε από μακριά είχαν ανταλάξει, έντονες ματιές αλλά μετά από, αυτό τίποτε άλλο. Ε κ εί νος όμως, ερχόταν πολύυ συχνά στο μπάρ, κάποια στιγμή ήρθε κοντά της, της έπιασε τη κουβέντα και της ζήτησε, τελικά το κντό της! αυτή του το’δωσε αν και του είπε ότι, δ εν ψάχνεται γενικώς. Και τώρα, που ε κ εί νος ήρθε, ξανά στο μυαλό της σκέφτηκε ότι δεν ήταν καθόλου, ο τύπος της. Παρ’όλα αυτά, όμως ένιωθε να της ασκεί, μια τεράστια γοητεία. Παρά το ότι δ εν, ήταν ο τύπος της ένιωθε να τη γοητέυει, πάρα πολύ. Κι αυτό, κάπου τη τρόμαζε συχνά πολύ.

Μετά από, αυτό ε κεί νος της έστελνε, διαρκώς μνματα κι επέμενε να ειδωθούν, να βγούν για καφέ εκείνη όμως, αρνιόταν συστηματικά. Ε κεί νος, επέμενε κι εκείνη συνέχιζε, να αρνείται. Ε κεί νος της έστειλε ξανά, μνμα-‘τι θα γίνει, πριγκιπέσσα μας, θα μας κάνεις τη τιμή, να βγείς μαζί μας για ένα καφέ?’- εκείνη είπε-‘θα το σκεφτώ’, κι εκείνος-‘πρόσεξε καλά! α ν αρνηθείς θα έρθω εκεί, και θα σε πάρω με το ζόρι!’-γέλασε. Μαζί του, ένιωθε συχνά πως έπαιζε, σε μια πολύ δύσκολη παρτίδα σκάκι με ένα, πολύ καλό συμπαίκτη και πώς, σίγουρα θα έχανε εκείνη, στο τέλος!. Ή είχε, χάσει αυτή ήδη?!

Το απόγευμα, που σηκώθηκε (και καθώς ήταν, στο μπάνιο), είδε ξανά το κντό της να χτυπά, κι είδε ότι είχε, μνμα από’ κείνον!!-‘ε, είμαι κάτω, από το σπίτι σου’!!-‘τίιιιιιιιι??????’, άρπαξε το κντό της και με φόρα, πήγε προς το παράθυρό της, τον είδε από κάτω να της χαμογελά.-‘Ε, δεν, θα μου ανοίξεις??
πήγε γρήγορα, και πάτησε το κουμπάκι, γιανά ανοίξει η πόρτα. Ε κ εί νος ανέβηκε, πάνω και της χτύπησε το κουδούνι, εκείνη άνοιξε τη πόρτα, και μόλις τον είδε απ’έξω έμεινε άναυδη, ε κεί νος της γέλασε-‘ε. έμ συγνώμη για την, εμφάνισή μου’- ε κ εί νος γέλασε, πήγε να του πεί και κάτι άλλο αλλά δ εν την άφησε!, την κοίταξε βαθιά στα μάτια, την αγκάλιασε κι άρχισαν να φιλιούνται με γλώσσα. Ε κεί νος την έγδυσε, αργά με απαλές κινήσεις, κι άρχισε να τη δαγκώνει και να τη φιλάει, στις ρώγες του στήθους της, στο λαιμό και την κοιλιά εκείνη, αναστέναζε και βογγούσε γλυκά, και απαλά. Σαν κοριτσάκι που, κάνει έρωτα για πρώτη φορα. Μετά γδύθηκε, κι ε κ εί νος εκείνη όπως ήταν όρθιος άρχισε να τον, φιλάει και να τον γλύφει στα γεννητικά όργανα, ε κείνος αναστέναζε γλυκά ξάπλωσαν στο κρεββάτι, κι εκ εί νη έβαλε τα πόδια της στη μέση, του εκ εί νος ξάπλωσε επάνω της και ενώ τη φιλούσε παντού, μπήκε μέσα της κι άρχισε να κουνιέται, στην αρχή αργά αλλά μετά πιο γρήγορα εκ είνη τον έσφιγγε, πάνω της και καθώς τον έσφιγγε έβαζε τα νύχια, της στο δέρμα του έκαναν έ ρ ω τα με πάθος, αλλά και πολύ τρυφερά σάνα έκαναν, έ ρω τα για πρώτη φορά. Ξύπνησαν αγκαλιά, και στο στόμα τους, είχαν κι οι δύο μια πολύυ γλυκιά, γέυση η γεύση του έ ρω τα? ίσως! ε κ εί νη κοιμόταν ακόμη, όταν ε κ εί νος σηκώθηκε και ντύθηκε, να φύγει. Όταν ξύπνησε, είδε ένα μικρό γράμμα στο κομοδίνο, της-‘ίσως η πιο, όμορφη νύχτα της ζωής μου, σ’ αγαπώ’ το διάβασε το άφησε στο κομοδίνο, γέλασε και πήγε στη κουζίνα, να φτιάξει καφέ κοίταξε έξω ήταν μια πολύ όμορφη μέρα!!. (Το ποστ, αυτό είναι αφιερωμένο στον sailor, με α γά πη τον ευχαριστώ για τη φιλία του, και για την αγάπη του και, για όλα και για το ότι με προσκάλεσε σ’αυτό, εδώ το μπλόγκ!) 

31 σχόλια:

  1. Ε,θα'θελα οι φίλοι να μου συγχωρήσουν το όποια λάθη μου, αλλά ΔΕΝ έχω μάθει ακόμη καλά π ως δουλέυει ο μπλόγκερ...αν ξέρει κάποιος να μου πεί π ως μπορώ να μπώ και να διωρθόσω τυχόν λάθη μου στην ανάρτηση ας μου πεί...φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθούλα, πολύ καλό για αρχή!
    Μόλις ποστακο-λωλο-πετσωθείς θα γράψεις
    ακόμα καλύτερα!

    Αλλά δεν μας τα είπες όλα...

    Πως εκείνος κάβλωνε μόλις του έλεγες "θα σου
    φάω τη μύτη ρε βλακάκο".
    Πως σου έλεγε οτι "σε θέλω άγγελο και διάβολο,
    παρθένα και πουτάνα".
    Και πως εκείνο το βράδυ, πριν έλθει σπίτι σου,
    είχε πάει γήπεδο και, παρόλο που η ομάδα του είχε
    ρήξει τεσσάρα, εκείνος δεν ξεκάβλωσε.
    Και πως απ' τα δαγκώματα, έκανε το βυζάκι σου
    σαν τρακαρισμένο περίπτερο.

    Η μόνη μαλακία του "κυρίου" ήταν το περιεχόμενο του
    γράμματος που άφησε πίσω του: έπρεπε να περιέχει ένα
    πενηντάευρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαααααααααααααχαααααααααααχααααααααααααχαααααααααααα!,εμ λές? ε?...έπρεπε να είχε κι ένα 50 ευρώ??ε,ίσως...αλλά είπα να μη το χοντρύνω τόοοσο πολύ πιά....ε,ευχαριστώ...λες να μάθω να γράφω καλύτερα?...ε,τι να σου πώ...δε ξέρω...μπορεί...θα προσπαθήσω να βελτιωθώ ε,δεν έχω καταπιαστεί πο-τέ με αυτό το είδος 'ναυτάκο'μου..ε,και καταλαβαίνεις είναι κάπως δύσκολο για'μένα...πάντως ευχαριστώ για τα καλά,σου λόγια...φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E... ναι ετσι βλέπουνε τις γυναίκες που πάνε με την πρώτη μαζί τους... για 50ευρω..
    (Θεε μου τι μυαλά...)
    Γι'αυτό και μεις φροντίζουμε να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη πριν τους καθίσουμε για να μην έχουνε τα λένε... βλέπεις απ'ότι φαίνεται τα τραβάει ο οργανισμός τους...

    Αθη μου είχες καλή έμπνευση μάλλον γι'αυτό έγραψες τόσο καλά... Μπράβο! Δεν το ήξερα ότι μπορούσες να γράψεις... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχαααααααααχααααααααααααχαααααααααααχα!ε,ευχαριστώ πολύ πιπερίτσα μου...ε,έτσι ε?,ε το θέλει ο...κωλαράκος τους το..'δύσκολο' όμως...προκαλούν κι οι ίδιοι τη..τύχη τους...και μετά μιλάνε κι από,πάνω...χαααααααχααααααααααααχααααααααχα!ε,όσο για το άν είχα καλή έμπνευση...ε,δ εν βγήκε όπως ήθελα το πόστ..αλλά την άλλη,φορά θα προσπαθήσω καλύτερα...φιλάκια....κι ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εεεε! Μα πια δεν τους πιανεις πουθενα! Τους καθεσαι με τη μια εισαι πουτανα, δεν τους καθεσαι εισαι ξινομ...α! Ελεος!
    Μη μασας Αθη μου πολυ ωραια τα λες! Ενας ρομαντικος τονος, ετσι για αλλαγη, σαν σελιδα απο το ημερολογιο της Καντυ Καντυ! (τη λατρευω by the way)Καλη αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα χρυσόστομη...!
      Να μην τα λέω μόνο εγώ το στραβό κριάρι...

      Διαγραφή
  7. Αχαααααααααααααχαααααααααααχααααααχα!ε,εμ τα σχόλιάκια σας τα σπάνε σήμερα κυρίες μου...ε,εχμ έχω τρελλή, περιέργεια τι θα πεί, ο αγαπητός sailor όταν θα μπεί μέσα και θα μας διαβάσει...(πιθανόν θα...'αφρίσει από το...κακό του?')χαααααχαχα!ναί,Πεταλουδίτσα μου είναι μια τρελλή, αλήθεια αυτό που λες...'ούτε στο σακί,ούτε και στο σακούλι'δε χωράνε αυτοί παιδάκι μου....ευχαριστώ καλή μου,για τις ευχούλες σου να'σαι καλά...ε,εμ πιπερίτσα μου μό-νο στραβό-κριάρι ΔΕΝ είσαι...(μια χαρά κριάρι είσαι καλέ τι το'θελες το..στραβό μπαααα!παιδάκι μου...)....χαααααααααααχαααααααααααχαααααααχααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κορίτσια, γιά μισό, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
    Η Αθούλα στο ποστάκι της δεν του έκατσε αμέσως του τύπου.
    Τον σιγο-τσιτσίριξε πολύ καιρό!
    Και το 50ευρω έπρεπε να της το αφήσει όχι
    για τις σεξουαλικές απολαύσεις που του πρόσφερε
    αλλά για τα έξοδα που έκανα με τόσα πολλά μηνυματουλάκια
    που του έστελνε στο κινητό!

    Αμέσως να το παρεξηγήσετε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι στραβό...!
    Από το χτύπημα στον τοίχο τα στράβωσα τα κερατάκια μου... :))

    Sailor μωρό μου δε το σώζεις... άστο να πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχααααααααχαααααααχααααααααααχαααααααααααχα!,ε,δε τρώγεσαι πια ναυτάκο μας!!...χαααχαχχααα!ωραίο το σχολιάκι πάντως....δε λέω γέλασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγώ πάλι ψάχνω να βρω που έχω καταχωνιάσει το μαστίγιο... :))

      Διαγραφή
    2. Μη μου πείτε πως η Άθη δεν έχει το ωραιότερο γέλιο έβερ;

      Πιπερίτσα, εκτός από μαστίγιο μπορεί να θέλω και κατότο!

      Διαγραφή
    3. ...και μια καλή δερμάτινη σέλα... ή προτιμάς χωρίς σέλα...?

      Ιπποδρόμου είσαι ή αλμάτων και εμποδίων?

      Για να ξέρω... στον ιππόδρομο τα βάζουνε μπροστά τα καρότα για να τρέξουν... αντίθετα στα εμπόδια τα δίνουν ως επιβράβευση μετά τον αγώνα ανάλογα με την επίδοση...

      Διαγραφή
  11. Ε,ευχαριστώ ναυτάκο μου...μαστίγιο? μπρρρρρρρρρρρρρρ!ανατριχιασα καλέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε, όλοι οι τσαφάδες έδω έχετε μαζευτεί.. Δύσκολα αυτά τα αισθηματικά, πάντως, ρε γαμώτη μου.. Όλο έκει κλωθογυρίζουμε..

    Υ.Γ. Άθη καλώς όρισες στο γράψιμο. Τώρα που το 'κανες για πές μου, νοιώθεις καλύτερα..?

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Κώστα αφησέ μας να ανθίσουμε...!
    Γιατί μας γειώνεις τόσο ε?
    Αυτή η εκπόρνευση που ποθείτε διακαώς να μας κάνετε... μας χαλάει δε το βλέπετε?
    Πάρτε ότι σας δίνουμε και μην ζητάτε τίποτα παραπάνω.
    Οσο με φτιάχνει η διεκδίκηση από έναν άντρα άλλο τόσο με χαλάει η επετεία...
    Οποιος θέλει δίνει...και δίνει για να ικανοποιήσει...τόσο απλά...
    Δε γράφεις και συ τίποτα έτσι για αλλαγή?
    Θα ήθελα να σε δω να γράφεις... και φυσικά να μου εξηγήσεις τι στο καλό είναι αυτό το ΤΣΑΦ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να σου πετιέται κι η πιπερίτσα.. Που ξέρεις ρε πιπερίτσα, μπορεί να είμαι και κακόβουλος τελικά.. Πάντως είμαι γειωματικός, αυτό είναι το ταλαντό μου..
    Να γράψω..? Ναι φυσικά. Εάν έρθει η ώρα κι η "έμπνευση", βεβαίως.
    Πάλι όλοι οι άντρες ρε πιπεριά..?
    Μιας και ενδιαφέρεσε, το τσαφ ήταν λάϊτ πορνοπεριοδικό περασμένων δεκαετιών.. Εννοείτε πως διάφοροι παθόντες γράφαν τις ερωτικές τους ιστορίες, όχι πολύ πιπεράτες πάντως..

    Υ.Γ. Κι αν όλοι λέμε το πόσο "ωραία ατμόσφαιρα ήμαστε", και τι θα καταλάβουμε..?

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα οι άντρες...!
      Να ανησυχείς αν μας δεις να το γυρίζουμε και να ασχολιόμαστε με γυναίκες... πράγμα που έτσι όπως το πάτε - μεταξύ μας - εκεί θα μας οδηγήσετε...
      Ποτέ δεν είπα ότι είσαι κακοπροαίρετος...
      Μήπως μιλάω άλλη γλώσσα τελικά? Αρχίζω να ανησυχώ...

      Διαγραφή
    2. Ποιοί θα σας οδηγήσουμε, όπου, βρε πιπεριά..? Γιατί αναφέρεσε στους άντρες σαν ένα όλο, σαν να είναι μάο-μάο..? Εντάξει, ζούμε τη βαβέλ μας, είναι γνωστό, οι σχέσεις σε μεγάλο βαθμό βαίνουν δηλητιριασμένες.. Προσωπικά είμαι είρων και "πνεύμα αντιλογίας", όπως λέει κι ο φίλος νάπτης.. Αυτά είναι τα κομπλεξιλίκια μου.. Ίσως να 'χω και το γυναικοδιώχτη.. Γνωρίζω όμως άντρες αξιολογότατους, τίμη πραγματική για όποια γυναίκα..
      Αυτά τα λέω έτσι ώστε να προσπαθούμε να μη γενικεύουμε..
      Το σχολίο μου στην Άθη, σχετικά με το αν νοίωθει καλά μετά το γράψιμο, είναι ειλικρινέστατο και καθόλου ειρωνικό και θα 'θελα πολύ να μου απαντήσει..
      Άντε βρε άθη..

      Κώστας

      Διαγραφή
  15. Κατ' αρχήν να κάνουμε έναν πρώτο απολογισμό του νέου μπλογκιού:
    μια σοβαρή αδυναμία του είναι πως πάει να μετατραπεί σε μονοθεματικό.
    Κάτι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό... Αλλά σιγά-σιγά.
    Στην κόλαση υπάρχουν κολασμένοι και για άλλους λόγους.
    Όχι μόνο για τα γαμήσια τους....

    Κώστα, είμαι σε θέση να ξέρω πως οι "ιστορίες αναγνωστών" στο ΤΣΑΦ, και
    στα παρόμοια περιοδικά, ήταν μαϊμού. Τις έγραφαν οι εκδότες...

    Περιμένω κι εγώ την απαντησούλα της Άθης...

    Καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε, εμ γειάσας φίλοι....γειάσου ρε Κώτσο με τα ωραία σου...????ε,εμ καλέ μου τα πρώτα 100είναι δύσκολα,που λένε χαααααααααααχαααααααααααααχααααχχαααααααααααχαα!ε,μετά συνηθίζεις....έτσι...σε ευχαριστώ Κώτσο μου....Ε,ναυτάκο έχεις δίκιο...πρέ πει απαραιτήτως,απαραιτήτως οκ? να βάλουμε κι άλλα, θέματα ειδαλιώς θα μας φάει,εδώ μέσα η βαρεμάρα του αιώνα,όπως το πάμε...ε,και κάπου καταντά,και μαλακία να μιλάμε διαρκώς μό-νο για ένα θέμα...ε,πρέπει να βάλουμε,ας πούμε πολιτικά,θέματα,ερωτικά φυσικά,θέματα συζήτησης για τα δύο φύλλα,λογοτεχνικά,όπως είχες και στο παλιό σου μπλόγκ (πεζά,ποίηση) κι άλλα πολλά....καλημέρες...φίλοι και ναυτάκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφρούλα, χθες βράδυ ήρθε στον ύπνο μου ο μακαρίτης
      ο Μουκόφσκι και μου δωσε κάτι στιχάκια που έγραψε ένα
      κολασμένο βράδυ που σε γνώρισε...
      Θα το ανεβάσω το βράδυ.
      Όσο για την σεξο-αποτοξίνωση θα την κάνουμε σιγά-σιγά,
      έτσι;

      Διαγραφή
  17. Εγώ πιστεύω πως αυτή η ανάρτηση ήταν
    του ματς για την Αθανασία

    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι... ο Άθη είναι "καλόγρια" με βάση
      τα σύγχρονα ήθη!
      Οπότε... κωλοπετσώθηκε!

      Διαγραφή
    2. Oι άνθρωποι Μαράκι πάντα μας εκπλήσσουν...
      Ευχάριστα ή δυσάρεστα...
      Εμένα αυτό μ'αρέσει πολύ.
      Ιδιαίτερα όταν βλέπεις κάποιον να κάνει υπερβάσεις...

      Διαγραφή
  18. Α,ναί ε? ναυτάκο?...ε,έχω περιέργεια να δώ τι έγραψε...οκ?...αλλά ντάξει, χρειαζόμαστε κι άλλα ενδιαφέροντα εδώ μέσα,εκτός από αυτό...ε...καλόγρια ΔΕΝ ήμουνα πο-τέ...και νομίζω δ ε θα γίνω και πο-τέ καλόγρια...αλλά μου άρεσε, το...σχολιάκι σου..έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ ναυτάκο...χιιιιιιιιιιιιχιχιιιιιιιχιιιιι...ε,αγαπητή Μαρία μας ο καθένας με τη γνώμη του..έτσι...καλό μεσημέρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φρονώ ότι δεν έχει νόημα να αλλάξει το στυλ του μπλογκ... Αλλωστε εδώ δεν ήρθαμε να γράψουμε για πολιτική ή οικολογία. Δοξα σοι ο Θεός έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα δικά μας προσωπικά μπλογκ για να γράφουμε εκεί, πράγμα το οποίο μου καλύπτει αυτή την ανάγκη.
    Εδω ήρθαμε να γράψουμε αυτά που ΔΕΝ μπορούμε και ΔΕΝ αισθανόμαστε άνετα να γράψουμε εκεί...
    Δε βρίσκω νόημα το μπλογκ να λέγεται "Αγγελοι στην κόλαση" και να ασχολούμαστε με το πόσα έφαγε ο Βενιζέλος...

    Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε κι άλλα άτομα που να θέλουν να γράφουν μαζί μας και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο.

    Παρόλ'αυτά δεν είμαι εγώ η δημιουργός του μπλογκ, απλά μια καλεσμένη... οπότε και θα δεχθώ ότι αλλαγές κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπλογκί ήταν και θα παραμείνει "κολασμένο".

      Αλλά δεν είναι μόνο το σεξ που κάνει "κολασμένη" τη
      ζωή μας!
      Μ' αυτή την έννοια θέλουμε να το εμπλουτίσουμε κάπως.

      Άλλωστε, όλοι εδώ μέσα είμαστε μεγάλες και πολυεπίπεδες
      "αλήτρες"!

      Εννοείται πως μάκριά από μας η πολιτική και τα συμπαρομαρτούντα.
      Εκτός κι αν έχει κάποια πιπεράτη κολασο-διάσταση...

      Διαγραφή
  20. Άθη πίστεύω θέλεις ένα πιο "αέρινο", αφηρημένο θέμα για να αποδώσεις τα μέγιστα..
    Πάντως το ότι έγραψες κι έτσι έβγαλες τα σωψυχά σου, "ξεμπροστιάστηκες", κι αυτό σπουδαίο είναι..
    Θεματολογία? Όλα μέσα είναι βρε παιδιά, άλλωστε έδω η κόλαση εδώ κι ο παράδεισος, τόσο που μπερδεύονται συχνά-πυκνά..

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή